Jajka faszerowane pieczarkami. Znane i lubiane od lat. Przyznaję, że dawno nie robiłam i chyba dlatego tak bardzo mi smakowały. Chociaż prawda jest taka, że zawsze je lubiłam. Sprawdzają się na co dzień, ale także na wszelkiego rodzaju imprezy i święta, a szczególnie Święta Wielkanocne. No właśnie, święta już całkiem niedaleko, może przepis Wam się przyda. Składniki: 6 jajek 8 średnich pieczarek 1 łyżeczka masła 2-3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 łyżka majonezu sól, pieprz Dodatkowo: majonez do dekoracji Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek. Pieczarki zetrzeć na tarce. Podsmażyć na maśle, do odparowania wódy, w międzyczasie …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2022/01/jajka-faszerowane-pieczarkami.html