SKŁADNIKI: 800 g mięsa z udźca indyka 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek 1/2 czerwonej papryki 1/2 zielonej papryki 1 litr bulionu warzywnego 1 puszka krojonych pomidorów 100 g koncentratu pomidorowego 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka czarnej fasoli 1 puszka kukurydzy 1 łyżeczka ostrej papryki 2 łyżeczki słodkiej papryki 2 łyżeczki wędzonej papryki 1 łyżeczka kuminu rzymskiego 2 łyżeczki oregano 1/2 łyżeczki cayenne sól awokado, gruby szczypiorek, jogurt grecki Mięso z indyka mielimy. W dużym garnku rozgrzewamy oliwę z oliwek i przesmażamy na niej poszatkowaną w drobną kostkę cebulę oraz zmiażdżony czosnek. Do zeszklonej cebuli …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://qchniapoprostu.blogspot.com/2021/12/indyk-chilli.html