Składniki / 2porcje : – ok. 250 g filetu z łososia ( 2 porcje) – ok. 6 małych młodych ziemniaczków – 2 garście mixu sałat (u mnie w stylu włoskim) – sól i pieprz – 8 pomidorków koktajlowych – 2 łyżki oliwy z oliwek – 2 łyżeczka sosu lub octu balsamicznego puree z kukurydzy – 2 kolby kukurydzy – 80 ml bulionu warzywnego lub drobiowego – 2 łyżki masła – sól i pieprz Przygotowanie : Przygotowujemy puree. Obieramy kolby z ziaren kukurydzy. Wrzucamy na patelnię i smażymy na rozpuszczonym maśle ok. 5 minut. Wlewamy na patelnie bulion i gotujemy kukurydzę …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.i-lovelife.pl/kuchnia/losos-z-puree-z-kukurydzy/