Ciasto miodowe z masą grysikowo-kokosową

Ewa
Ciasta
17.06.2021 6:59
Ciasto miodowe z masą grysikowo-kokosową

Ciasto miodowe przełożone masą grysikowo-kokosową to moja kolejna propozycja na słodko. Chociaż ciasto mięciutkie jest już na następny dzień, to jednak najlepiej smakuje po 2-3 dniach od przygotowania. Z racji tego, że można przygotować je z wyprzedzeniem, ciasto to idealnie nada się na różnego typu uroczystości, kiedy każda chwila na przygotowanie imprezowego menu ma znaczenie. Ciasto miodowe z masą grysikowo-kokosową jest bardzo smaczne, choć zaliczyłabym go grupy cięższych ciast. Najlepiej smakuje krojone na cienkie kawałki. Szczególnie nadaje się do przygotowania w okresie jesienno-zimowym, ale również wiosną czy latem zda egzamin. Szczególnie dobrze sprawi się w sytuacji, kiedy przygotowujemy imprezę plenerową …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://smakinatalerzu.pl/2021/06/17/ciasto-miodowe-z-masa-grysikowo-kokosowa/