Paprykarz z trzech składników czyli z ryżu, cebuli i szprotek w pomidorach to błyskawiczne do zrobienia i tanie smarowidło na kanapki. Na taki pomysł wpadłam, kiedy zostało mi trochę ryżu z obiadu, a w lodówce stały dwie puszki ryby, z którymi nie wiedziałam co zrobić, gdyż nie lubimy ich jeść bez żadnych dodatków, a standardowa pasta z dodatkiem jajek, konserwowego ogórka i cebuli trochę nam się znudziła. Pasta wyszła bardzo smaczna, łagodniejsza w smaku od tradycyjnych paprykarzy szczecińskich, gdyż przyprawiłam ją po swojemu. Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę. Na patelni rozpuszczamy masło i wrzucamy cebulę. Smażymy ją …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://e-przepisykulinarne.pl/2021/05/paprykarz-z-trzech-skladnikow-przepis-na-najprostszy-domowy-paprykarz/