Tortillewe trójkąciki

Beata
Przekąski
18.03.2021 9:47
Tortillewe trójkąciki

Takie trójkąciki skuszą każdego, bo kto ich nie lubi. Można przygotować na kolacje lub na różne imprezy. 1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy błonki, kroimy w bardzo Dorną kostkę. Doprawiamy przyprawą Gyros oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju. 2. Warzywa kroimy, ogórek, pomidor w plasterki a paprykę w paseczki. 3. Placek tortilli kroimy każdy na połowę, układamy po plasterku sera, trochę mięsa, plasterki ogórka, pomidora oraz paseczki papryki. 5. Zapiekamy na elektrycznym grillu, można również w gofrownicy lub piekarniku.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/03/tortillewe-trojkaciki.html