Potrzebne składniki: - 2 jajka - 3 łyżki gorzkiego kakao - 50 ml oleju rzepakowego - 70 g cukru pudru - 150 g mąki pszennej - 50 ml wody niegazowanej - 100 ml jogurtu naturalnego - 50 g wiórków kokosowych Żółtka, kakao, 50 gcukru pudru, mąkę, olej, jogurt naturalny i wodę zmiksuj blenderem na gładką masę. Rozłożyć na całej powierzchni ciasta i piec kolejne 15 minut w tej samej temperaturze. Białka ubić na sztywno z 20 g cukru pudru. Ciasto wylej na blachę, wyłożoną papierem do pieczenia, o wymiarach 28x20 cm. Szybkie, banalne w przygotowaniu ciasto do kawy :D Dla miłośników smaku kokosa i czekolady.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://slodkiepole.blogspot.com/2020/12/pieczony-kokos-na-brownie.html