Składniki: 1 kostka margaryny 250 g. 1 szklanka cukru 5 jajek 2 szklanki mąki Szymanowskiej uniwersalnej Polskie Młyny 2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g. białej czekolady jagody ( miałam mrożone) Do dekoracji: 50 g. białej czekolady 2 łyżki mlek Wykonanie: Margarynę utrzeć z cukrem. Czekoladę na polewę, roztopić w kąpieli wodnej razem z mlekiem. Miseczkę z czekoladą, ustawić na rondelku z gotującą wodą. Gotowe ciasto, wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Przypominam, że nie musicie wychodzić z domu żeby ją kupić. Na koniec, dodać drobno posiekaną białą czekoladę i wymieszać łyżką. Tak przygotowane ciasto, wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury, 180 stopni i piec 40-45 minut.