Brzuszek pełen i składniki zużyte. składniki: 450g mięsa mielonego, u mnie udziec z indyka 1 duża cebula 120 g drobnego makaronu, u mnie mini kokardki 1 średnia marchewka 1 średnia cukinia ok 500 g ok 2 szklanki bulionu olej do smażenia sól,pieprz słodka papryka wędzona papryka oregano Cebulę pokroić w drobną kostkę. 1 średnia cukinia ok 500 g ok 2 szklanki bulionu olej do smażenia sól,pieprz słodka papryka wędzona papryka oregano Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zostało mi trochę mięsa mielonego bo robiłam pulpety, trochę bulionu który ugotowałam na pomidorową i jeszcze znalazły się w szafce resztki drobnego makaronu. Cukinię razem ze skórką pokroić w małą kostkę. Cukinię razem ze skórką pokroić w małą kostkę. W garnku rozgrzać trochę oleju i lekko zrumienić cebulę. W garnku rozgrzać trochę oleju i lekko zrumienić cebulę. Całość dobrze doprawić i dusić aż składniki będą miękkie. Całość dobrze doprawić i dusić aż składniki będą miękkie.