Składniki na kotlety mielone z pieczarkami i serem: 500 g mięsa mielonego z szynki 1 duża cebula 1 jajko 2-3 ząbki czosnku 1 czerstwa bułka sól, pieprz, papryka ostra bułka tarta do obtoczenia kotletów Z pewnością każdy z Was ma swój sprawdzony i niezawodny sposób na mielone, ja prezentuję swój – w nieco innej odsłonie, czyli kotlety mielone z pieczarkami i serem! Kotlety smażymy na rozgrzanej patelni, na wolnym ogniu, na złoty kolor z każdej strony. Składniki na farsz: 250 g pieczarek 1 cebula około 100 g sera żółtego sól, pieprz Przygotowanie: Wracamy do mięsa, bierzemy porcję do środka wkładamy łyżeczkę pieczarek i trochę sera startego, zawijamy i obtaczamy w bułce tartej. Cebulę obieramy i również przepuszczamy przez maszynkę razem z namoczoną, czerstwą bułką. W tym czasie pieczarki myjemy i kroimy w talarki, zagotowujemy je.