Pomidory obsmaż na patelni na dużym płomieniu, przełóż na blaszkę, dopraw solą i pieprzem. oliwy Monini Classico - 1/4 szkl. octu balsamicznego - 1 łyżka musztardy dijon - 2 łyżki miodu - 1 ząbek czosnku - sól Ocet balsamiczny wlej do wysokiego naczynia. Pomidory wyłóż na talerze, dodaj grillowany halloumi, oliwki i listki bazylii. czarnych oliwek - listki świeżej bazylii - sól, pieprz Balsamiczny vinegrette - 1/2 szkl. Składniki: (2 porcje) - 6 pomidorów - 200 g. sera halloumi - 1/2 szkl. Ser halloumi zgrilluj na patelni grillowej lub zwykłej.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://deliciousplacebynatalia.blogspot.com/2020/09/saatka-z-pieczonych-pomidorow-i.html