Surówka do obiadu z kapusty pekińskiej

Marta
Sałatki
06.09.2020 22:11
Surówka do obiadu z kapusty pekińskiej

Surówka do obiadu z kapusty pekińskiej - składniki: - około 1 kg kapusty pekińskiej - 3 marchewki - 1 puszka kukurydzy (masa po odsączeniu: około 220 g) - pęczek rzodkiewek - pęczek natki pietruszki - 3 łyżki majonezu - 1 łyżka jogurtu greckiego - przyprawy: sól i pieprz Idealna surówka do obiadu z kapusty pekińskiej z dodatkiem marchewki, kukurydzy, rzodkiewek i natki pietruszki. - Do miski z kapustą dodaj obrane i starte na dużych oczkach tarki marchewki oraz odsączoną kukurydzę. Do miski z warzywami dorzuć również pokrojone w plasterki rzodkiewki i drobno pokrojoną natkę pietruszki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://slodkoslonepichcenie.blogspot.com/2020/09/surowka-do-obiadu-z-kapusty-pekinskiej.html