Fajnie wygląda i do tego pysznie smakuje - sprawdzi się super na każdej imprezie ,lub po prostu na kolację czy lunch, polecam Przygotowanie: Kapustę pekińską i czerwoną drobniutko siekamy ,posypujemy odrobiną soli i dodajemy łyżeczkę octu jabłkowego lub winnego,mieszamy i ugniatamy ręką chwilę ,żeby trochę zmiękła,odstawiamy na bok. Bagietki czosnkowe kroimy na kromki i układamy na blaszce od piekarnika wyłożonej folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni z termoobiegiem lub grillem i pieczemy aż się zrobią złote i przyrumienione (ok 10-15 min ).Sałatkę Ogórka kroimy wzdłuż na pół,małą łyżeczką wydrążamy nasiona i kroimy ogórki w plasterki,dodajemy do reszty,dodajemy również przestudzonego kurczaka. Pomidory kroimy na ćwiartki ,wycinamy nasiona zostawiając sam miąższ ze skórką ,kroimy go w kostkę i dodajemy do pozostałych składników. Kurczaka kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni ,doprawiamy go solą i sporą ilością przyprawy do kebaba ,jak się przyrumieni ,wyłączamy i studzimy. Wymieszałam ze sobą wszystko co w kebabie lubię najbardziej,wymieszałam z czosnkowym sosem i do tego zamiast bułki czosnkowe grzanki- mniam!!