Muffins with blackberries 1 portion (6 muffins, 1 has about 90 kcal) time of preparation: 15 minutes + 15 minutes of baking Ingredients: 100 g wheat flour 25 g whole grain flour 50 ml water 40 g jam 30 g plantbased yoghurt 10 g erythritol or sugar 5 g chia seeds 1 tablespoon apple cider vinegar 1 teaspoon baking powder 1/3 teaspoons baking soda 6 blackberries Instructions: Mix chia seeds with water, jam, yoghurt and vinegar. czas przygotowania: ok. 15 minut + 15 minut pieczenia koszt: 1 muffinka ok. 70 groszy Składniki: 100 g mąki pszennej 25 g mąki pełnoziarnistej 50 ml wody 40 g dżemu 30 g jogurtu roślinnego 10 g erytrytolu lub cukru 5 g nasion chia 1 łyżka octu jabłkowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/3 łyżeczki sody 6 jeżyn Wykonanie: Mieszamy nasiona chia z wodą, dżemem, jogurtem i octem. 🙌💚 Gorąco polecam podać je z dodatkową porcją jeżyn🍇, dżemem lub masłem orzechowym🍯😊 Muffinki z jeżynami 1 porcja (6 muffinek, 1 ma ok. 90 kcal) Pieczemy w 220 stopniach ok. 5 minut, a następnie w 180 stopniach 15-20 minut (do suchego patyczka). Bake at 220 Celsius degrees for about 5 minutes, and then at 180 Celsius degrees for 15-20 minutes (until a stick is dry).