Składniki: 1 szklanka mleka (ja użyłam roślinnego) 5 łyżek płatków owsianych 1 dojrzały banan garść jagód pół łyżeczki ziaren siemienia lnianego 1 łyżka jogurtu naturalnego (przepis na 1 dużą porcję) Dziś aura raczej jesienna, ale owoce w lodówce raczej letnie, dlatego na śniadanie raczyłam się z Tolą owsianką z bananem i jagodami. Kakaowa owsianka z bananem i orzechami Owsianka z bananami i orzechami Ja lubię owsianki, a jagody pokochałam kiedy byłam w ciąży. Na ciepło jem je kiedy jest chłodniej, na zimno – wiadomo. Mleko wlewamy do garnka, dodajemy do niego płatki i banana pokrojonego w kostkę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kardamonowy.pl/owsianka-z-bananem-i-jagodami/