Chrupiące bułki pszenne

Marta
Śniadania
11.08.2020 0:32
Chrupiące bułki pszenne

Miskę z mąką i drożdżami przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce na około 10 minut, by drożdże zaczęły pracować. Przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na około 1 godzinę. Przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia na 20 minut. Przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia na 20 minut. Wyrośnięte ciasto krótko zagnieć i podziel na 8 równych części. Wyrośnięte ciasto krótko zagnieć i podziel na 8 równych części.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://slodkoslonepichcenie.blogspot.com/2020/08/chrupiace-buki-pszenne.html

Słodko-słone pichcenie

Marta