😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Ok 50 g brokuła (kalafior i brokuł ugotowany na al dente) 5 jajek ugotowanych na twardo Sól, pieprz Musztarda 1 łyżka Cebula biała, średnia 1 szt SOS sojowy Bułka tarta (ok 1 szklanki, może być też więcej?) Koperek Ok. Ugotowanego i wystudzonego brokuła, kalafiora i jajka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mam wrażenie że pogoda nami manipuluje, wystawia nas na próbę. Zapraszam również do polubienia mojego insta https//www.instagram.com/lyzkawzupie/ I oczywiście zapraszam do dodania się do mojej grupy. Dodajemy resztę składników + tylko 4 łyżki bułki tartej i mieszamy ze sobą.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lyzkawzupie.art.blog/2020/07/10/kotleciki-brokulowo-kalafiorowe/