Przepis na szybkie oczyszenie kurek znajdziesz na blogu - w garnku, w którym gotujesz zupę zeszklić cebulę na klarowanym maśle, następnie dodać kurki i podsmażyć - dodać przygotowane warzywa, vegetę i wlać wodę. Polecam, jest pyszna! Składniki na 4 porcje: 1/4 młodej kapusty 250 g kurek 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera i pora 4 ziemniaki 1cebula 1 łyżka masła ghee koperek kwaśna śmietana/jogurt sól, pieprz Przygotowanie: - warzywa umyć, obrać i pokroić w kostkę. Pora w półkrążki, cebulę w piórka, kapustę tradycyjnie w paski.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2020/07/zupa-z-kurek-i-modej-kapusty.html