Sezonowo, pysznie, prosto i szybko😁 Poniżej znajdziecie super przepis na wegański omlet z bobem i tofu👌 3 porcje (1 ma ok. 700 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+20 minut smażenia) koszt: ok. 5.10 zł za porcję Składniki: 300 g cukinii (pokrojonej w drobne paski) 275 g ugotowanego i wyłuskanego bobu 30 g oliwy sól i pieprz do smaku 240 g tofu łyżka płatków drożdżowych (opcjonalnie) omlet: 175 g mąki pszennej 120 g mleka roślinnego 60 g mąki z ciecierzycy sól (najlepiej kala namak Wykonanie: Na oliwie podsmażamy cukinię i bób ok. 5-10 minut. Vegan omelette with beans and tofu 3 portions (1 has about 700 kcal) time of preparation: 15 minutes + 20 minutes of frying Ingredients: 300 g zucchini (cut into small strips) 275 g boiled and shelled broad beans 30 g olive oil salt and pepper to taste 240 g tofu 1 spoon of nutritional yeast flakes (optional) omelette: 175 g of wheat flour 120 g of plantbased milk 60 g of chickpea flour and salt (preferably kala namak) Instructions: Fry the zucchini and broad beans in olive oil for about 5-10 minutes. Smażymy 3 omlety na nieprzywierającej patelni pod przykryciem ok. 3-4 minuty z obu stron. Fry 3 omelets in a non-stick pan, covered, for about 3-4 minutes on both sides. Serve with vegetables and tofu.