Jeśli mamyto podlewamy odrobiną wody i rozmrażamy na gazie na najmniejszym ogniu, następnie blendujemy i zagotowujemy, zdejmujemy z ognia i dodajemy żelatynę mieszamy do jej rozpuszczenia.od razu blendujemy, podgrzewamy mocno i mieszamy z żelatyną, odstawiamy na czas ubijania śmietany. 4. Śmietankę przelewamy do garnuszka i podgrzewamy bardzo mocno, następnie zdejmujemy z palnika i wrzucamy posiekaną białą czekoladę, odstawiamy na 2-3 minuty. 3. Śmietanę ubijamy na sztywno, pod koniec dodając cukier puder, następnie delikatnie łączymy z truskawkami. jeśli spód wyrósł Wam za wysoki możemy przekroić go w połowie i drugą połówkę zamrozić, będzie na spód innego ciasta ;) 5. 100 ml śmietanki ubijamy pod koniec dodając cukier, następnie ubita śmietankę przekładamy do szprycy i szprycujemy dowolnie dekorując nią ciasto.