Faszerowane kwiaty cukinii

Katarzyna
Zapiekanki
18.06.2020 18:33
Faszerowane kwiaty cukinii

Składniki: 8-10 kwiatów cukinii 250 g sera ricotta 50 g parmezanu kilka filecików anchois łyżka bułki tartej garsć posiekanej natki pietruszki sól, świeżo mileony pieprz dodatkowo: kilka łyżek oliwy bułka tarta - Piekarnik nastawić na 220 stopni C. Faszerowane kwiaty cukinii Niebanalny pomysł na pyszne kwiaty cukinii, które są dostępne przez kilka tygodni w sezonie letnim. U mnie na targu najczęściej można spotkać kwiaty żeńskie, które mają na końcach małe i delikatne zalążki owoców cukinii.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2020/06/faszerowane-kwiaty-cukinii.html