rodzynek majonez sól, pieprz, cukier opcjonalnie sok z cytryny opcjonalnie 1 jabłko Obrany seler dzielimy na ćwiartki, następnie trzemy na drobnych oczkach tarki. Nie uważam się za dobrego fotografa, ale myślę, że od początku pracy przy blogu poczyniłam jednak pewne postępy 🙂 Wracając do surówki, pamiętajcie, że rodzynki dodają jej słodyczy, radzę więc z nich nie rezygnować. Udostępnij Zapisz Przepis na surówkę z selera wraca na bloga w lekko odświeżonej wersji. Ostatnio jednak, kiedy zobaczyłam zdjęcia dołączone do wpisu, postanowiłam, że koniecznie muszę je podmienić 😉 Jeżeli dodajemy jabłko, ścieramy je na dużych oczkach tarki. A tutaj zdjęcie surówki, gdy zaczynałam przygodę z blogowaniem 🙂 😉 Bardzo lubię tę surówkę i często pojawia się ona na naszym stole.