Zapiekane naleśniki ze szpinakiem i wieprzowiną

Asia
Obiad
05.06.2020 18:56
Zapiekane naleśniki ze szpinakiem i wieprzowiną

Cele QAFP: wyróżnienie produkcji żywności o najwyższej jakości; budowanie wartości dodanej na każdym etapie łańcucha produkcji; współpraca w tworzeniu i efektywnej promocji jakości; połączenie wiedzy i doświadczenia w systemowym podejściu do jakości; tworzenie łańcucha powiązań integrującego branżę w budowaniu jej wiarygodności. Robiąc swoje zakupy zwracam uwagę przede wszystkim na jakość mięsa, a system QAFP obejmuje swoim zasięgiem wszystkie ogniwa łańcucha produkcyjnego w ramach koncepcji od pola do stołu. Nie wiem czy wiesz, ale takie mięso z certyfikatem QAFP można kupić w wielu miastach w różnych sklepach spożywczych. Z kolei farsz przygotowałam na bazie szynki wieprzowej bez kości z system certyfikowanej jakości żywności QAFP. Zapiekane naleśniki Do przygotowania tej zapiekanki użyłam mojego sprawdzonego przepisu na naleśniki (klik >>).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://poprostupycha.com.pl/przepis/zapiekane-nalesniki-ze-szpinakiem-i-wieprzowina/