Ala gołąbkowe dewolaje

Beata
Obiad
05.06.2020 10:48
Ala gołąbkowe dewolaje

· Pęczek szczypiorku · 10 dag sera żółtego · 2 jajka · Olej do smażenia · Bułka tarta do panierki · Sól · Składniki: · 1 filet z kurczaka · 6 liści kapusty pekińskiej Ala gołąbkowe dewolaje Soczyste mięso z kurczaka owinięte liściem kapusty to doskonała propozycja na niedzielny obiad 6 porcji Ser kroimy w podłużne słupki i po jednym słupku układamy na mięsie i posypujemy posiekanym szczypiorkiem 5. Na każdy liściu układamy plaster mięsa, doprawiamy solą oraz pieprzem 4.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2020/06/ala-goabkowe-dewolaje.html