SZYBKIE I PROSTE ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z KRÓWKĄ - DLA POCZĄTKUJĄCYCH AMATORÓW PIECZENIA. #P

Ola
Desery
26.04.2020 15:24
SZYBKIE I PROSTE ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z KRÓWKĄ - DLA POCZĄTKUJĄCYCH AMATORÓW PIECZENIA. #P

A w ramach przestrogi, zerknijcie na mój wywiad z Sandrą,Więcej przepisów w zakładce Spiżarnia i na moim IG @basssement , zapraszam:). Niezbędne produkty: - gotowe ciasto francuskie z dobrym składem - np. Frosta, - ok. 8 krówek - pół brzoskwini - cukier puder do ozdoby Ja staram się unikać produktów ze ultrachemicznym składem - na szczęście na rynku coraz więcej jest artykułów spożywczych, których skład nie wpływa negatywnie na zdrowie - dobrym przykładem jest właśnie ciasto francuskie Frosty, lub z Auchan. wpadła w bulimię - TU. Więcej przepisów w zakładce Pyszna i przede wszystkim łatwa w przygotowaniu propozycja na deser dla początkujących amatorów pieczenia. Posmarować wierzch wodą, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piec 15 - 20 min na 180/200 stopni, aż do momentu kiedy rogaliki nabiorą złotego koloru. Gotowe ciasto francuskie, które w składzie zawiera tylko mąkę pszenną, masło i sól, to doskonała alternatywa dla osób zabieganych lub rozpoczynających przygodę z gotowaniem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.blokwpiwnicy.pl/2020/04/szybkie-i-proste-rogaliki-z-ciasta.html