Składniki: 2 puszki czerwonej fasoli 2 banany 3 jajka 1 i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 2 łyżki kakao 1/3 szklanki cukru 50 g gorzkiej czekolady Polewa: 100 g gorzkiej czekolady 1/4 szklanki mleka 3 łyżeczki cukru 2 łyżki kakao 1/3 szklanki cukru 50 g gorzkiej czekolady Polewa: 100 g gorzkiej czekolady 1/4 szklanki mleka 3 łyżeczki cukru Podgrzewamy powoli, cały czas mieszając do momentu gdy wszystkie składniki się połączą a czekolada i cukier całkowicie się rozpuszczą. Podgrzewamy powoli, cały czas mieszając do momentu gdy wszystkie składniki się połączą a czekolada i cukier całkowicie się rozpuszczą. Czekoladę łamiemy na kawałki, rzucamy do rondelka i dodajemy, mleko oraz cukier. Czekoladę łamiemy na kawałki, rzucamy do rondelka i dodajemy, mleko oraz cukier.