mąki szczypta soli 1/2 szkl. masła orzechowego 2-3 łyżki syropu klonowego lub miodu - Piekarnik nastawić na 170 stopni C. - Kwadratową blaszkę o boku 20 cm, wysmarować masłem i wyłożyć papierem do pieczenia. Brownie z masłem orzechowym Klasyczne mocno czekoladowe brownie z dodatkiem masła orzechowego, u mnie w wersji z kawałkami orzechów. Składniki na formę 20x20 cm: 100 g gorzkiej czekolady 130 g masła 2/3 szkl. - Masło orzechowe wymieszać z syropem klonowym i wyłożyć na masę czekoladową. - Odstawić do przestygnięcia na kilka minut, a następnie dodać jajka i dokładnie wymieszać. - Czekoladę połamać i razem z masłem stopić w kąpieli wodnej.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2020/03/brownie-z-masem-orzechowym.html