Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem i ogórkami konserwowymi Tradycyjna surówka z kapusty pekińskiej i marchewki, wzbogacona o dodatek słodkiego jabłka oraz kwaśnych ogórków. Tutaj surówka z bardzo prostych, ogólnie dostępnych produktów. - 1 mała kapusta pekińska - 1 marchewka - 1-2 jabłka - 3-4 ogórki konserwowe lub kiszone - 3 łyżki majonezu - sól, pieprz Umytą i osuszoną kapustę szatkujemy. Nie wiem jak u Was, ale u mnie surówka z kapusty pekińskiej pojawia się dosyć często. Jabłka oraz ogórki również trzemy na dużych oczkach tarki (można ze skórką, można bez).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2020/02/28/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewka-jablkiem-i-ogorkami-konserwowymi/