Dodajemy do niej masło pokrojone w kostkę i za pomocą dwóch noży siekamy je razem z mąką aż uzyskamy konsystencję mokrego piasku. Dodajemy do niej masło pokrojone w kostkę i za pomocą dwóch noży siekamy je razem z mąką aż uzyskamy konsystencję mokrego piasku. Serca nakładamy na siebie i sklejamy ze sobą tworząc wieżyczkę, jednocześnie uważając by ciasto zachowało kształt serc. Serca nakładamy na siebie i sklejamy ze sobą tworząc wieżyczkę, jednocześnie uważając by ciasto zachowało kształt serc. Odkrajamy plastry ciasta o grubości nieco mniejszej niż foremka, następnie wycinamy z nich serca. Odkrajamy plastry ciasta o grubości nieco mniejszej niż foremka, następnie wycinamy z nich serca. Dodajemy żółtka, cukier oraz ekstrakt waniliowy i wyrabiamy wszystko na jednolite ciasto. Kawałki ciasta owijamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na 30 minut.