Schab zapiekany z pieczarkami i marchewką - składniki: - 600 g schabu - 500 g pieczarek - 3 marchewki - 4 ząbki czosnku - 6 łyżek majonezu - 6 łyżeczek ketchupu - przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie - dodatkowo: olej do smażenia Jak zrobić schab zapiekany z pieczarkami i marchewką? Smakowite kotlety schabowe zapiekane z pieczarkami i marchewką z dodatkiem majonezu i ketchupu to szybki i pyszny pomysł na obiad. - Na rozgrzany olej wrzuć pokrojone pieczarki, dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę i smaż do momentu całkowitego odparowania wody. Mięso oprósz z obu stron solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://slodkoslonepichcenie.blogspot.com/2020/02/schab-zapiekany-z-pieczarkami-i.html