wędlina, jaką masz w lodówce (salami, szynka, boczek, kiełbasa, parówka itd.), po 1 plastrze warzywa, jakie masz (szczypior, papryka świeża, pomidor suszony lub świeży, cukinia, szpinak itp.) sól, pieprz, papryka czerwona ostra, oregano, czosnek. Smacznego Będzie mi bardzo miło jeśli podzielicie się opinią na temat tego przepisu w komentarzu 😉 Pokrojoną wędlinę i warzywa wymieszać ze sobą i wyłożyć na dnie muffinek. ser mozzarella, tarty (lub inny), ok 2-3 łyżek olej rzepakowy Jajeczna wersja muffinek to pomysł na szybkie, proste i pyszne śniadanko 😉 Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. ok 15-20 min.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://imadzik.pl/muffinki-jajeczne/