Składniki Porcja dla 2 osób kabanos, 2 szt. (ok 150 g) papryka czerwona, 100 g włoszczyzna świeża lub mrożona paski, 100 g kukurydza z puszki, 2 łyżki ryż naturalny brązowy, 60 g koncentrat pomidorowy, 2 łyżeczki keczup, 1 łyżka przyprawa do potraw meksykańskich, 1 łyżeczka bulion, 1 l liść laurowy, 2 szt ziele angielskie, 3 kulki pieprz czarny kulki, 5 szt sól i pieprz Wykonanie Kabanosa i paprykę kroimy w dowolne kawałki. Będzie mi bardzo miło jeśli podzielicie się opinią na temat tego przepisu w komentarzu 😉 Do gotujacego się bulionu dodajemy ryż i gotujemy 5 min. W tym czasie na rozgrzanym oleju podsmażamy kabanosa i paprykę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://imadzik.pl/zupa-paprykowa-z-kabanosem/