cukru 60 g wiórek kokosowych 1 i 1/2 łyżki mąki pszennej 1 i 1/2 łyżki mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Masa budyniowa: 500 ml mleka 2 op. budyniu śmietankowego 2 żółtka 4 łyżki cukru 1 op. cukru wanilinowego 200 g masła 4 łyżki cappuccino w proszku, śmietankowego 1-2 łyżki rumu mąki 1 łyżka octu 1/3 szkl. oleju 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 i 1/2 łyżki kakao Kokosowa wkładka: 5 białek 1/2 szkl. Dodajemy w kilku partiach do masy jajecznej, delikatnie mieszając szpatułką, lub miksując na najniższych obrotach miksera. Dodatkowo: 100 g mlecznej czekolady 2 łyżki kremówki Białka ubijamy na sztywną pianę. Na końcu do masy dodajemy proszek cappuccino oraz rum. Ciasto przelewamy na blaszkę (21x32cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy na wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę (21x32cm). Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia, łączymy z wiórkami kokosowymi. cukru 1 i 1/2 szkl. Mąkę przesiewamy z kakao oraz proszkiem do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 30 minut. Na jeden blat biszkoptowy wykładamy połowę masy, wyrównujemy, Biszkopt: 6 jajek 1 niepełna szkl. Dodajemy do masy białkowej, delikatnie mieszając szpatułką. Łączymy ją z żółtkami oraz proszkiem budyniowym.