MIGDAŁOWO-BANANOWE CIASTO Z MALINAMI I CZEKOLADĄ

Ciasta
29.10.2019 8:47
MIGDAŁOWO-BANANOWE CIASTO Z MALINAMI I CZEKOLADĄ

Bezglutenowe 5 from 2 votes Print Recipe Pin Recipe Prep Time 15 mins Cook Time 45 mins Ingredients 250 g migdałów 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cynamonu 2 banany 2 jajka 100 ml syropu z agawy (albo inne słodziwo) 1/4 szklanki oleju kokosowego rozpuszczony 1/3 szklanki malin 100 g gorzkiej czekolady Instructions Migdały rozdrobnić w melakserze na mąkę, wymieszać z proszkiem do pieczenia i cynamonem. Wszyscy wrzucają na fejsa i instagrama wiadra grzybów, a w tamtych lasach koło mojej mamy, pełnych grzybów rok w rok, akurat w tym roku prawie nic. Ciasto migdałowo-bananowe z czekoladą i malinami Pyszne, wilgotne ciasto migdałowo-bananowe z czekoladą i malinami. W poprzedni weekend postało ciasto migdałowe (bez mąki) z dodatkiem bananów, czekolady i tych malin z ogródka. W ogrodzie mojej mamy nadal są maliny- grube, słodkie jesienne maliny. Dodać jajka, syrop z agawy, i stopiony olej kokosowy, wymieszać.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://cookingforemily.pl/2019/10/migdalowo-bananowe-ciasto-z-malinami-i-czekolada/