Korniszony kroimy w kostkę i wykładamy na majonez,na korniszony jeszcze odrobinę majonezu i pokrojony drobniutko szczypiorek .Na koniec na górę dajemy pokrojone w kawałki krakersy,sałatkę schładzamy w lodówce .Jeśli chcecie żeby krakersy były chrupiące podając gościom,to sałatkę schłodź w lodówce bez krakersów i dodaj je przed samym podaniem,ja lubię i takie i takie-Smacznego!!! Pieczarki ścieramy na tarce jarzynowej i na oliwie przesmażamy na złoty kolor odrobinę solimy.,jak przestygną to wykładamy je na jajka z majonezem,na to wykładamy starty żółty ser,odrobinę solimy,na to wykładamy 2 puszki tuńczyka. 4 jajka 30 dag pieczarek 2 puszki tuńczyka w pomidorowym sosie 20 dag sera żółtego startego kilka łyżek majonezu 4 ogórki korniszony pęczek szczypiorku ok 15 szt.krakersów pół puszki kukurydzy łyżka oliwy sól Przygotowanie: