Zupa z zielonych warzyw

Anna
Zupy
15.09.2019 15:47
Zupa z zielonych warzyw

Opis Zupa z zielonych warzyw: Zupa z zielonych warzyw to idealna wiosenna kompozycja na naszych talerzach. Zupa krem z zielonych warzyw jest przepyszna w smaku, ale jak również zachwyca swoim intensywnym i pięknym kolorem zielonym. Jeżeli lubisz zupy, jesteś na diecie, zdrowo się odżywiasz, nie jesz mięsa, ten przepis jest dla Ciebie idealny. Składniki: 6 szklanek bulionu warzywnego 1 brokuł 3 cukinie 20 dag zielonej fasolki szparagowej 1 szklanka zielonego groszku Świeżo mielony czarny pieprz Składniki nie są wyszukane i kupisz je na bazarze lub w większym sklepie spożywczym. Dzięki temu przekonacie do tej zupy każde dziecko, nawet takie oporne na warzywa. Opis przygotowania: Na początku myjemy cukinię i kroimy w cieńsze plastry. Zupa krem to szybka i zdrowa propozycja na obiad.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://foodmagazine.pl/zupa-z-zielonych-warzyw/