Uformować kulę i odstawić do lodówki na 30 minut cukinię i pomidory pokroić w plastry jogurt zmiksować z jajkami i przyprawami rozwałkowane, ponakłuwane widelcem ciasto ułożyć w żaroodpornej formie wysmarowanej masłem. 200 g mąki orkiszowej100 g masła2 łyżki lodowatej wody1/3 łyżeczki soli2 łyżki startego parmezanu - opcjonalnie250 g jogurtu greckiego3 jajka Msól, pieprzgałka muszkatałowa2 gałązki oregano/tymianku2 łyżki startego parmezanu2 pomidory malinowe1 okrągła cukiniamasło do wysmarowania formyPrzygotowanie: Podpiec w 180*C przez 15 minut, następnie ułożyć przygotowane warzywa i zalać masą jajeczną piec w 180*C 30-35 minut do zrumienienia SMACZNEGO ! mąkę zagnieść z zimnym masłem pokrojonym na małe kawałeczki, na koniec dodać lodowatę wodę.