Karkówka pod pierzynką

Karol
Obiad
25.06.2019 14:43
Karkówka pod pierzynką

Karkówka pod pierzynką wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jak wykonać przepis na – Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Potrzebne składniki 800 g mięsa z karczku przyprawa do mięsa lub karkówki 2 duże cebule 8 łyżek majonezu 250 g sera żółtego sól, pieprz Następnego dnia blaszkę wyłożyłem papierem do pieczenia, rozłożyłem na nią mięso i posmarowałem każdy kotlet 1 łyżką majonezu. Smaki się idealnie ze sobą łączą, karkówka dobrze wytapia podczas pieczenia i całość podana z młodymi ziemniakami lub frytkami jest pyszna. Sposób wykonania Dzień wcześniej pokroiłem mięso na mniej więcej 100 gramowe kotlety i lekko rozbiłem. Dokładnie obtoczyłem mięso w przyprawie do karkówki, wsadziłem do zamykanego pojemnika i wstawiłem do lodówki na noc. Karkówka pod pierzynką jest idealna na takie wizyty wielu głodomorów. Całość wstawiłem do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 40 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kosapopatelni.pl/karkowka-pod-pierzynka/