Bulgur with beetroot 2 servings (1 has 480 kcal) time of preparation: 5 minutes (+ 30 minutes of cooking) Ingredients: 2 tablespoons of oil 1 onion 1 lekk 250 g of mushrooms 1 teaspoon of dired herbs 45 ml of white wine 1 bunch of young beetroots 200 g of bulgur groats 500 ml of vegetable broth Instructions: Fry the onion with oil for 3 minutes. Składniki: 2 łyżki oliwy 1 cebula 1 por 250 g pieczarek 1 łyżeczka ziół prowansalskich 45 ml białego wina 1 pęczek botwinki 200 g kaszy bulgur 500 ml bulionu warzywnego Wykonanie: Na oliwie smażymy cebulę do zeszklenia. Kaszotto z botwinką 2 porcje (1 ma ok. 480 kcal) czas przygotowania: 5 minut (+ ok. 30 minut gotowania) koszt: ok. 6.80 zł za porcję Dodajemy posiekany por, pieczarki, zioła i smażymy do momentu aż wyparuje cała woda z pieczarek.