Zupa ciecierzycowa w włoskim stylu

Obiad
27.05.2019 15:54
Zupa ciecierzycowa w włoskim stylu

Zupa ciecierzycowa w włoskim stylu 2 porcje (1 ma ok. 380 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+25 minut gotowania) koszt: ok. 4 zł za 1 porcję Składniki: 315 g ciecierzycy ugotowanej lub z puszki 225 g ziemniaków 1 cebula 2 ząbki czosnku 1.5 szklanki bulionu warzywnego albo wody pęczek natki pietruszki 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka bazylii 1 łyżka oliwy sól i chili do smaku Wykonanie: Na oliwie podsmażamy cebulę do zeszklenia. 2 cloves of garlic 1.5 cups of plantbased broth or water bunch of parsley 1 teaspoon of oregano 1 teaspoon of basil 1 tablespoon of oil salt and chili to taste Instructions: Fry the onion with olive oil for 2 minutes. Chickpeas soup in Italian style 2 servings (1 has 380 kcal) time of preparation: 15 minutes (+25 minutes of cooking) Ingredients: 315 g of chickpeas cooked or canned 225 g of potatoes 1 onion Zupa ciecierzycowa o mocnym, śródziemnomorskim aromacie, czyli w wydaniu iście włoskim stylu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/zupa-ciecierzycowa-w-wloskim-stylu/