Ciasto zwijamy w rulon zaczynając od dłuższego boku a następnie kroimy na mniejsze kawałki. Ciasto zwijamy w rulon zaczynając od dłuższego boku a następnie kroimy na mniejsze kawałki. Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooka gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy: Zapraszam do oglądania filmu z przygotowań oraz do subskrybowania mojego kanału - Opakowanie ciasta francuskiego - Serek śmietankowy kanapkowy 100 g - Ser żółty starty 100 g - Szynka 100 g - Papryka czerwona 1/2 - Natka pietruszki garść - Pieprz - Jajko Przygotowanie: Ciasto francuskie rozwijamy a następnie smarujemy serkiem śmietankowym po całości. Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooka gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy: Całe ciasto francuskie posypujemy kolejno szynką oraz papryką pokrojoną w kosteczkę. Pieczemy ok 20-25 minut, aż ładnie się zarumienią.