Czas wykonania: 1 h Ilość porcji: 8 -12 kawałków Składniki: 1 opakowanie okrągłych biszkoptów 1 filiżanka kawy 2 łyżeczki cukru Masa: 500 ml śmietanki kremówki 30 % – 36 % 500 g serka mascarpone 2 usztywniacze do śmietany 6 łyżek cukru pudru Dodatkowo: 200 g malin (u mnie mrożone) 2-3 łyżki kakao 2 łyżki pudru z malin [PRZEPIS] Na masę wyłożyć warstwę nasączonych w kawie biszkoptów, a w szczeliny włożyć maliny. Na masę wyłożyć większą część malin i wyrównać 1/3 części masy. Ciasto posypać ciemnym kakao oraz dodatkowo domowym pudrem z malin, aby uzyskać ciekawe połączenie kolorystyczne. Biszkopty delikatnie zanurzyć w kawie i wyłożyć na formę (forma o średnicy 24 cm) Na biszkopty wyłożyć 1/3 masy śmietanowej i wyrównać u góry.