Przepis na chlebki z patelni, które znajdują sie na zdjęciu jest na blogu to przepis na wiosenne śniadania i lunche do pracy. Przepis na chlebki z patelni, które znajdują sie na zdjęciu jest na blogu flatbread z patelni Sałatka z mozzarellą, ciecierzycą i pomidorkami to przepis na wiosenne śniadania i lunche do pracy. Składniki: 1 kula mozzarelli 3 łyżki ciecierzycy z puszki 6 kolorowych pomidorków koktajlowych 2 łyżki startego parmezanu lub grana padano. 2 łyżeczki posiekanej bazylii 2 łyżki oliwy z oliwek 1 mała pomarańcza sycylijskiej plus sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Mozzarellę kroimy w plastry. Układamy na talerzu z mozzarellą i ciecierzycą. Przy pomocy ostrego noża wycinamy fileciki pomarańczy, układamy na sałatce. Pierwszy Dzień Wiosny, a ja mam dla Was nowy przepis na sałatkę.