Potrzebujemy: - 3 udka bez kości - 1 papryka o dowolnym kolorze - 1 puszka kukurydzy - 10 dag pieczarek - 1 łyżka czerwonej pasty curry - 2 łyżki sosu sojowego - 2 łyżki sosu ostrygowego - 2 łyżki słodkiego sosu orientalnego - szczypta trawy cytrynowej - 1 łyżeczka kolendry mielonej - 1 cebula - sól himalajska - ½ puszki mleka kokosowego - makaron ryżowy Umyte udka wkładamy do wody, wrzucamy pociętą cebulę i gotujemy przez 20 minut. Dodajemy pocięte warzywa, sosy, pastę i gotujemy przez 10 minut. Na końcu wlewamy mleczko kokosowe i dodajemy ugotowany wcześniej makaron ryżowy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://tylkopysznie.blogspot.com/2019/03/tajska-agentka-dobra-nie-tuczy.html