Pomidorowa z tortellini

kardamonovy
Zupy
25.02.2019 8:55
Pomidorowa z tortellini

Składniki: 700 ml bulionu warzywnego 3 puszki pomidorów w kawałkach 1 cebula 2 ząbki czosnku garść liści bazylii garść sera długodojrzewającego (ja użyłam sera bursztyn) pół łyżeczki octu balsamicznego szczypta cukru oliwa sól pieprz 250 g tortellini (ja użyłam z ricottą) (przepis na 4 porcje) Tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu. Podobne przepisy: Kremowa pomidorowa z jarzynami z rosołu Zupa pomidorowa z pomidorów z puszki Gęsta zupa pomidorowa z ryżem Zupa pomidorowa z kaszą i szczypiorkiem Gęsta pomidorowa z pesto i mozzarellą Pomidorowa z wędzoną papryką, fasolą i ziemniakami Zupa pomidorowa z lanymi kluskami Toskańska zupa pomidorowa I na skład tortellini też rzućcie okiem, może znajdzie się jakieś z całkiem niezłym składem. Nie jestem ich jakąś zagorzałą zwolenniczką, kontakt żywności z metalem nie jest przecież najlepszym wyjściem. Zupa pomidorowa z makaronem

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kardamonowy.pl/pomidorowa-z-tortellini/