Vegan homemade naan bread Soft, delicate, aromatic… perfect. 4 servings (1 has 445 kcal) time of preparation: 10 minutes (+8 minutes of baking) Ingredients: 375 g of wheat flour 10 g of sugar pinch of salt half a package of dry yeast 1 teaspoon of granulated garlic 225 g of plantbased yoghurt 120 ml of warm water 25 g of melted coconut oil parsley Instructions: Mix the flour with sugar, salt, yeast and garlic. Wegański, domowy chlebek naan 4 porcje (1 ma ok. 445 kcal) czas przygotowania: ok. 10 minut (+8 minut pieczenia) koszt: 2,30 zł za porcję Składniki: 375 g mąki pszennej 10 g cukru szczypta soli pół opakowania suchych drożdży 1 łyżeczka czosnku granulowanego 225 g jogurtu roślinnego 120 ml ciepłej wody 25 g roztopionego oleju kokosowego natka pietruszki Wykonanie: Pieczemy ok. 5 – 8 minut w 250 stopniach (piekarnik musi być wcześniej nagrzany!). Leave the dough to rise for about 1 hour. After this time, divide into 4 balls and form a naan from each one. Bake for about 5 – 8 minutes at 250 Celsius degrees (oven must be preheated!). Serve as an addition to goulash, curry, soups or sauces. Odstawiamy ciasto do wyrośnięcia na ok. 1 h. Po tym czasie dzielimy na 4 kulki i z każdej formujemy placek. Sprinkle with garlic, parsley and olive or coconut oil.