Jeśli i Wy lubicie kiełki polecam Wam zajrzeć do Home&Kitchen Garden Składniki: 2 jajka klasy M mała garść kiełków rzodkiewki – polecam zajrzeć do Home&Kitchen Garden 1 marchewka 4 łyżki groszku 1/4 czerwonej papryki 2 małe kiszone ogórki 2 łyżki majonezu pieprz i sól do smaku Przygotowanie: Marchewkę obieramy i gotujemy do miękkości. Dodajemy małą garść kiełków rzodkiewki, pokrojone w kosteczkę ogórki kiszone, pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę i majonez. Znajdziecie w niej m.in. groszek, kiełki rzodkiewki, ogórki i paprykę. Najchętniej pisałabym – najłatwiejsza sałatka, szybka sałatka, warzywna sałatka itd. W tym czasie gotujemy też jajka na twardo. Przyznam Wam szczerze, że jeśli chodzi o sałatki to często mam problem z wymyślaniem nazw. Ostudzoną marchewkę i obrane jajka kroimy w kostkę i przekładamy do miski.