Bo jak zrobisz je raz, nie będziesz się mogła oprzeć, by za kilka dni ich znowu nie zrobić :) Bułeczki preclowe możesz upiec zarówno przy użyciu drożdży świeżych jak i suszonych - wszystkie informacje na ten temat znajdują się w przepisie. Przykryte ściereczką będą pyszne nawet trzeciego dnia po upieczeniu - ale wierz mi, rzadko się zdarzy, by tyle czasu leżkowały :) Kuchnia europejska Bułeczki preclowe są dobre na każdą okazję :) Na śniadanie można je jeść na słodko - z dżemem lub twarożkiem. Jeśli jesteś na diecie, to dobrze się zastanów przed ich upieczeniem :) Ot, tak one działają, że człowiek nie czuje, jak mu się rymuje :) Jeśli lubisz precle, to te bułeczki będą Ci smakować, a robi się je zdecydowanie dużo łatwiej i szybciej niż precle. Jedyną ważną rzeczą, o której warto pamiętać, to to, by czas formowania oraz gotowania bułeczek przed pieczeniem zajął jak mniej czasu, dzięki temu wszystkie będą tej samej wielkości. Na śniadanie, na obiad i na wieczór :) Fakt, troszkę się różnią od precli, ale nie jest to duża różnica :)