Wegańskie Alfredo z suszonymi pomidorami

Obiad
04.01.2019 16:21
Wegańskie Alfredo z suszonymi pomidorami

Vegan Alfredo with sun-dried tomatoes Ultra creamy vegan alfredo with sun-dried tomatoes. 2 servings (1 has 600 kcal) time of preparation: 15 minut Ingredients: 2 tablespoons of oil 2 cloves of garlic 1 teaspoon of oregano salt and pepper to taste 20 g of dried tomatoes (in oil) 1 tablespoon of flour 245 ml of plantbased milk 1 tablespoon of tomato concentrate 2 tablespoons of nutritional yeasts 320 g of your favorite pasta parsley Instructions: Cook the pasta with instructions on the packaging. Pożywnie, sycąco i bardzo smacznie! Wegańskie Alfredo z suszonymi pomidorami 2 porcje (1 ma ok. 600 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut koszt: 3,10 zł za 1 porcję Składniki: 2 łyżki oliwy 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka oregano sól i pieprz do smaku 20 g suszonych pomidorów (w oleju) 1 łyżka mąki 245 ml mleka roślinnego 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 łyżki płatków drożdżowych 320 g ulubionego makaronu natka pietruszki Wykonanie: In olive oil, fry the chopped garlic for a moment, then add chopped tomatoes and spices. Add the milk mixed with flour, concentrate, nutritional yeasts and cook until thickened.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/weganskie-alfredo-z-suszonymi-pomidorami/