Roladki z mięsa mielonego w boczku wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Roladki z mięsa mielonego w boczku to świetny pomysł na szybki, nie wymagający dużo pracy obiad. Potrzebne składniki 500 g mięsa mielonego 1 bułka kajzerka szklanka mleka 2 łyżki bułki tartej 12 płatów boczku wędzonego 1 cebula 1 jajko garść natki pietruszki pieprz (sól) Przy okazji nie pryska tłuszcz, nie musimy smażyć obracać jak w przypadku zwykłych mielonych, a smak jest zupełnie inny i fajne urozmaicenie na talerzu. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Gotowanie: 45 min. Roladki z mięsa mielonego w boczku Ja za tłustym mięsem i boczkiem jakoś nie przepadam jednak ładnie się podczas pieczenia zarumienił i wytopił to się skusiłem.